Brillenglazen

Kwaliteit en keuze

Over de kwaliteit en de prijs van brillenglazen bestaat niet altijd duidelijkheid. Zo is het voor u vooraf lastig te bepalen wat u krijgt voor uw geld. De prijs bepaalt echter niet alleen de kwaliteit van het zien, maar ook het draagcomfort en de duurzaamheid.

Wij houden van duidelijkheid en geven u vooraf alle informatie, zodat u weloverwogen kunt beslissen. We laten u in onze winkel zien hoe brillenglazen van elkaar verschillen. Daarvoor nemen wij alle tijd, zodat u vooraf duidelijk weet wat u mag verwachten van uw brillenglazen.

Wij adviseren brillenglazen van HOYA, één van de meest toonaangevende glasleveranciers ter wereld. Met HOYA bieden wij brillenglazen van topkwaliteit op basis van geavanceerde glasontwerpen, die aansluiten op onze visie: het aanbieden van de meest innovatieve producten en onderscheidende dienstverlening.

 

Wij werken het liefst samen met mensen die initiatief tonen. Elke zondag en maandag
zijn wij gesloten dus ben jij lekker vrij. Zie jij deze uitdaging wel zitten, reageer dan snel
door je cv te mailen naar zoetermeer@optiquerene.nl of bel naar 079 316 4575.
Binnenstappen in de winkel mag natuurlijk ook!

Misschien hebt u nog nooit van HOYA gehoord. Toch zit er HOYA-technologie in producten die wereldwijd worden gebruikt. 

Veel van deze technologie wordt toegepast in de optische industrie en ook in uw glazen. Zo bevinden er zich producten van HOYA aan boord van de Space Shuttle, in camera’s, mobiele telefoons, computers, tablets, populaire LCD-tv’s en zelfs in draagbare mp3/mp4-spelers. 

Daarnaast speelt HOYA een belangrijke rol in de medische wereld: op het terrein van lasertechnologie, endoscopie, chirurgische loepen en oogchirurgie. De innovaties van HOYA bestrijken meer terreinen dan alleen glazen. Daarom kan HOYA haar voordeel doen met doorbraken in andere sectoren en zo richting en inhoud geven aan onderzoek en ontwikkeling op het gebied van zichtverbetering. 

HOYA besteedt ook veel aandacht aan het verbeteren van de techniek om steeds nauwkeuriger de juiste oogcorrectie te kunnen bepalen. Al deze inspanningen komen samen in het ontwerp van het glas waardoor u kijkt.

 

DIGITALE BRILAANPASSING

Hoe goed een oogmeting en brillenglazen ook zijn, de manier waarop glazen in het montuur worden geplaatst is bepalend voor het kijkresultaat. Een klein verschil kan daarom al hinderlijke (kijk)problemen veroorzaken, de hele dag door. 

Dit is precies de reden waarom wij werken met visuReal. Dit is een geavanceerd video-centreersysteem dat computergestuurd het optimale brillenglas selecteert, waarna exact berekend wordt hoe het glas in uw montuur gemonteerd moet worden. Dat gebeurt met behulp van verfijnde calculatiemethoden, gebaseerd op het montuur, uw ogen, het brilvoorschrift en uw kijkgedrag.

Bovendien biedt visuReal u de mogelijkheid om opnamen te bekijken van verschillende monturen, zodat u precies ziet welke bril het beste bij u past.

Brillenglas-coatings

De coating beschermt tegen: hinderlijke schitteringen overdag en ’s nachts en ook hecht er geen water, stof, vet of vuil aan.

Brillenglazen materiaal

Onze glasleverancier HOYA is er de afgelopen jaren in geslaagd brillenglazen steeds dunner en lichter te maken.

BlueControl

HOYA BlueControl is een coating voor brillenglazen die het blauwe licht van beeldschermen neutraliseert. 

UV Control

HOYA UVControl is een unieke coating die maximale bescherming geeft tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling, zoals bijvoorbeeld oogaandoeningen en andere oogziekten.

Enkelvoudige brillenglazen

Ons assortiment aan enkelvoudige brillenglazen bevat standaard tot zeer geavanceerde ontwerpen, met meer kijkcomfort en minder oogvertekening bij hogere sterktes.

Multifocale brillenglazen

Dankzij de unieke Hoyalux iD (Integrated Design)-technologie kunt u genieten van een breder zicht en kunt weer moeiteloos schakelen tussen veraf en dichtbij.

Multifocaal maatwerk

Dankzij de gepatenteerde Binoculair Harmonization Technology ervaart u helder, haarscherp zicht op alle afstandenen en een zeer breed vertekeningvrij gezichtsveld. 

kantoor-brillenglazen

Terwijl u achter de computer werkt, maken uw ogen continu bewegingen tussen het beeldscherm, toetsenbord, documenten en collega’s.

Meekleurende brillenglazen

Met HOYA’s Sensity meekleurende glazen ziet u comfortabel in alle lichtomstandigheden, zonder telkens van bril te hoeven wisselen.

Sportglazen

HOYA Sportive brillenglazen zijn speciaal afgestemd op de eisen die sporters stellen.
Ze zijn verkrijgbaar in een enkelvoudige & multifocale uitvoering.