Comfortabel en beter zien dankzij onze nieuwste technologie

Als toonaangevend opticien willen wij onze klanten de beste kwaliteit waarborgen en zijn wij continue op zoek naar de meest efficiënte en vooruitstrevende technologieën die een bijdrage leveren om het zicht te verbeteren en te optimaliseren. Daarom zijn wij er trots op om het nieuwste ‘neusje van de zalm’ in de wereld van de video-centreersystemen voor brillenglazen aan u voor te stellen: 

De visuReal Master
Dit nieuwe apparaat hebben wij recent in onze winkel geïnstalleerd en stelt  ons in staat om beter dan ooit te voren de brillenglazen van onze klanten uiterst nauwkeurig te positioneren in het montuur.

Brildragers kennen als geen ander het voordeel van een bril met optimaal draagcomfort én een zo goed mogelijk gezichtsvermogen. Dat kan alleen met een perfect passend montuur en met brillenglazen die nauwkeurig gepositioneerd zijn in het montuur. Zelfs de allerkleinste meetafwijkingen leiden al snel tot minder prettig kijken en kunnen de oorzaak zijn van hoofdpijn, vermoeidheid en een pijnlijke nek. 

VisuReal is een video-centreersysteem dat gebruik maakt van de meest recente softwaretechnologie van Hoya.

Met dit systeem worden wij in staat gesteld om een optimale meetprecisie te bereiken tot op de tiende millimeter. Dankzij deze ongeëvenaarde nauwkeurigheid verhoogt VisuReal de kwaliteit van het zicht en het draagcomfort van de bril enorm.

Het VisuReal centreersysteem biedt nog meer mogelijkheden. Het toont perfecte foto’s en afbeeldingen van gezicht en ogen en geeft een bijzonder helder overzicht van de verschillende mogelijkheden die de klant heeft op het gebied van brillenglazen. 

Een extra troef is dat het meetinstrument foto’s en afbeeldingen kan maken tijdens het passen van monturen, wat voor mensen met slecht zicht een uitkomst is.

Vanaf nu bent u bij  aanschaf van een nieuwe bril  dus nog zekerder dat de brillenglazen optimaal zijn afgestemd op de stand van uw ogen en voor nog meer kijkgemak zorgt.

Houd er in deze tijd wel rekening mee dat wij voor een oogmeting alleen werken op afspraak. Voor reparatie en ophalen van uw bril of contactlenzen kunt u bij ons binnenlopen maar vragen u wel om een mondmasker te dragen en aan de 1,5 meter regel te houden. Wij desinfecteren alle materialen en monturen na gebruik. Zo kunnen wij de veiligheid in onze winkel garanderen.

Bent u een mondmasker vergeten, wees gerust, wij hebben ze altijd ook in onze winkel beschikbaar.

Hartelijke groeten,

René Tegelaar