Sportglazen

Sporten doe je vooral met je ogen, omdat 80% van alle informatie je via je ogen bereikt. Ze geven voortdurend impulsen door aan je hersenen. Deze informatie wordt razend snel verdeeld over je hele lichaam. De spieren zorgen ervoor dat er een gecoördineerde actie op gang komt.
Als je als sporter maximaal wilt presteren, dan is een goede sportbril de beste start.

multifocale uitvoering en ook geschikt voor sportbrillen met sterk gekromde glazen. [ Draag je tijdens het sporten je dagelijkse bril, dan is de kans op beschadigingen groot. Bovendien is die bril niet bestand tegen transpiratievocht, vuil, weer en wind.

Meer contrast

Een contrast verhogende kleur kan tijdens het sporten een groot verschil maken.

Bijvoorbeeld bij het skiën onder een bewolkte hemel, zeilen op het water, bij het fietsen in de bergen of wanneer bomen schaduwen werpen op de tennisbaan.

Wij bieden verschillende contrast verhogende kleuren voor brillenglazen. Voor elke combinatie van weersgesteldheid en activiteit is er een ideale tint verkrijgbaar.

Wij adviseren de Hi-Vision LongLife coating van HOYA, ’s werelds hardste brillenglascoating. Deze krasvaste laag evenaart nagenoeg de hardheid van glas. De coating filtert hinderlijke schitteringen overdag en ’s nachts en biedt extra comfort bij het werken met een beeldscherm of tijdens het rijden in het donker. Bovendien hechten water, stof, vet en vuil zich nauwelijks aan het glas.

U kunt nu ook online brillen passen!